Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

 

Sommer og matglede

Etter en forholdsvis kald og lang vår er det igjen godt å kjenne duften av grill i nabolaget og lytte til fornøyde mennesker som ønsker sommeren virkelig velkommen. 

Mange er snart i feriemodus eller har alt tatt ferie, men det er nå vi i vår bransje må brette opp ermene og stå på! Mange av oss går inn i en meget hektisk sommersesong.

I denne utgaven av SG Gourmet hilser vi på norgesmester i grilling Jan Ivar Nykvist, som kom med gode tips og lekre oppskrifter. Vi møter i tillegg hotelldirektøren på det nye Myrkdalen Hotel på Voss. I Voss holder også vår grossist Encon til, og vi tar en prat med den karismatiske markedssjefen Reinhardt Kulen.

Les mer