Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentligsektor, horecamarkedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les merEn sunn start

Vi i Servicegrossistene ser frem till å ta fatt på et nytt år med nye og spennende mat-opplevelser. For oss som er lidenskapelig opptatt av mat er det med glede vi kan spore virkelig sunne mattrender. 

I årets første utgave av SG Gourmet kan du lese om millioner skrei som svømmer fra områdene i Barentshavet og mot akkurat det stedet utenfor Lofoten eller Vesterålen der de selv ble unnfanget. Denne herlige delikatessen er aller best i tiden vi er i nå, så vi oppfordrer alle til å benytte seg av sjansen til både servere og spise noe av det beste kysten vår har å tilby. 

Nå er rotgrønnsaker virkelig i vinden. Det bugner av fristende rotfrukter, og sunn norsk tradisjonsmat er noe av det mest trendy på menyen. Les mer om trenden og bli inspirert av lekre oppskrifter i dette nummeret av SG Gourmet. 
 
Les mer